Versiunea din 16.05.2022

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului Aditio.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru Aditio.ro va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.Informatiile sunt despre produsele si serviciile oferite de catre S.C. Aditio Structura S.R.L., producator de structuri metalice pentru constructii usoare. Preturile si imaginele prezentate pe site sunt indicative, detalii cu privire la termenii si conditiile de furnizare a produselor si serviciilor fiind agreate ulterior inregistrarii intentiei de cumparare adresata de catre clienti catre S.C. Aditio Structura S.R.L.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Aditio.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. Aditio Structura S.R.L. detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa copiati, utilizati in alte scopuri decat cele de informare, achizitie produse, informatiile, precum si imaginile produselor, incluse pe site.

Toate informatiile si produsele continute în acest site sunt proprietatea S.C. Aditio Structura S.R.L., care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului Aditio.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. Aditio Structura S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice alt scop decat cel de analizare in vederea achizitiei, fara confirmarea scrisa din partea S.C. Aditio Structura S.R.L.

Accesul si utilizarea paginii Aditio.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia despre produsele si serviciile S.C. Aditio Structura S.R.L.

Informatiile prezente pe Aditio.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii Aditio.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul Aditio.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor Aditio.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. Aditio Structura S.R.L. S.C. Aditio Structura S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. Aditio Structura S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Aditio.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului Aditio.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea S.C. Aditio Structura S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Aditio.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si cat mai exacte despre produsele si serviciile S.C. Aditio Structura S.R.L.

S.C. Aditio Structura S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze S.C. Aditio Structura S.R.L. prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului/prin trimiterea unei comenzi de pe pagina fiecarui produs, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice, transport, conditii montaj sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta, precum si descrierea comenzii dumneavoastra, optiunea de produs vopsit/nevopsit, optiunea de transport, propriu sau furnizat de catre S.C. Aditio Structura S.R.L. direct ori prin parteneri.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume PF/PJ, adresa, numere de telefon, CIF), adresa de e-mail, comanda detaliata pentru produsele si/sau serviciile S.C. Aditio Structura S.R.L., dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu serviciile si/sau produselor solicitate, de ex. varianta preferata de transport, daca se Doreste produsul vopsit sau nevopsit, daca se doreste si contractarea si de servicii de montaj, etc.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

COMANDA SI PLATA

Comenzile pentru produsele SC ADITIO STRUCTURA SRL, pot fi preluate prin formularul de comanda dedicat fiecarui produs de pe site, telefonic, prin apel telefonic sau alte mijloace de comunicare ( de ex. Whats up) sau direct la sediul societatii.

In urma completarii formularul de comanda/contact veti fi contactat telefonic si/sau via e-mail, pentru a agrea temenii si conditiile vanzarii produselor si serviciilor pentru care v-ati aratat interesul, precum si pentru a agrea modalitatea de plata. In cazul comenzilor de pe site-ul www.aditio.ro, veti primi o factura proforma care contine contravaloarea, prosduselor si serviciilor alese. Factura fiscala va fi trimisa impreuna cu produsul odata cu livrarea produsului.

Modalitatile de plata sunt prin transfer bancar in contul SC Aditio Structura SRL integral inainte de livrare, sau cu card bancar la livrare, daca s-a agreat de ambele parti astfel. Plata se realizeaza de regula, integral inainte ca S.C. Aditio Structura S.R.L sa expedieze produsele catre clienti.

LIVRAREA

Termenii de livrare se stabilesc inaintea platii si depind de disponibilitatea produselor pe stoc precum si de adresa locatiei indicata de catre client pentru livrarea produselor. In cazul in care clientii doresc sa returneze produsele, se va suporta de catre client costul transportului precum si uzura produsului (daca produsul a fost montat si demontat in perioada celor 14 zile lucratoare ), determinata ca procent ( de ex.30%) din pretul de achizitie, dupa caz.

POLITICA DE RETUR

SC ADITIO STRUCTURA SRL asigură politica de retur în condițiile aplicării Ordonanței de urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Cumpărătorii care au cumpărat de pe www.aditio.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest sens, Cumpărătorul va formula o declarație neechivocă în care își exprimă decizia de retragere din contract și/sau de a returna produsul comandat sau va putea completa un formular de retur, care va fi transmis pe adresa de email [email protected] sau prin intermediul poștei.

Conform art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014,”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii de la încheierea contractului”. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, folosind un serviciu de transport adecvat. În condițiile aplicării disp. art. 14 alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul va fi responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. SC Aditio Structura SRL  va percepe taxe suplimentare, calculate ca procent din valoarea de achizitie a produsului/produselor,  pentru returnarea acelor produse la care se vor constata: lipsa sau ruperea etichetelor, lipsa ambalajului original, etc., în vederea readucerii produselor la starea inițială. În aceste condiții, aceste costuri vor fi unele rezonabile pentru cumpărător. În conformitate cu art. 13 alin. 4 din O.U.G. nr. 34/2014, SC Aditio Structura SRL va rambursa contravaloarea la data recepționării produselor, care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele, luându-se în considerare data cea mai apropiată. Suma rambursată nu va include cheltuielile de transport ocazionat cu returnarea produselor, în condițiile în care aceste costuri au fost suportate de către SC ADITIO STRUCTURA SRL. Un produs este considerat folosit atunci când:

Produsul sau ambalajul prezintă urme de uzură (modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi etc.)

Produsul a fost folosit intensiv

Date de care trebuie ținut cont atunci când se returnează produsele comandate:

–  Contravaloarea transportului produselor va fi suportată de client.

–  Produsele trebuie să fie în stare foarte bună, să nu fie folosite sau uzate.

–  Produsele se pot returna doar în ambalajul original fără a fi deteriorate (cu urme de lovituri sau distruse).

–  Starea produselor returnate trebuie să fie la fel ca la achiziționarea/primirea lor. Orice semn de uzură existent pe produs sau ambalaj atrage anularea dreptului de returnare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. Aditio Structura S.R.L. utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

S.C. Aditio Structura S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul S.C. Aditio Structura S.R.L. si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Aditio Structura S.R.L.; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. Aditio Structura S.R.L. a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de S.C. Aditio Structura S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. Aditio Structura S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.